Συνεπαρχιώτες /συνεπαρχιώτισσες, Συμπατριώτες /συμπατριώτισσες,

Σας χαιρετούμε και  ευχόμαστε κουράγιο και αντοχή, με την προτροπή να πειθαρχήσουμε σε ότι επιβάλλει η σημερινή  ανάγκη, ώστε να αντιμετωπίσουμε την απρόκλητη επίθεση του κοροναϊού,  με τις ελάχιστες  απώλειες. Μπορούμε και πρέπει να το καταφέρουμε, διότι να μην ξεχνούμε, έχουμε ανάγκη  να βγούμε από τη δοκιμασία γεροί και δυνατοί, για να  συνεχίσουμε τον αγώνα κατά του χειρότερου ιού, του  «ιού -ΑΤΤΙΛΑ», ο οποίος μαστίζει τα κατεχόμενα μέρη της πατρίδας μας.

Αυτές οι ημέρες  του περιορισμού, προσφέρονται για μια ανάπαυλα από το φρενήρη ρυθμό της καθημερινότητας. Αυτή η ανάπαυλα με τη σειρά της προσφέρει την ευκαιρία για ανασύνταξη σκέψεων και  προβληματισμών μας, σε σχέση  με προβλήματα και ανάγκες  της καθημερινότητας.

Η Αδούλωτη Κερύνεια σύμφωνα και με την Καταστατική της ύπαρξη, έχει στραμμένο το νου της στην Τουρκική κατοχή η οποία  συνεχίζεται και αποτελεί παρόμοια με τον κορωναϊό, αν όχι χειρότερη, επιδημία εντός των τειχών. Αυτή την πραγματικότητα να μην τη ξεχνούμε ούτε να την υποτιμούμε και καλούμε όλους μας , στη διάρκεια αυτής της ανάπαυλας  να  εξοπλιστούμε με την αντίστοιχη αποφασιστικότητα και  το αντίστοιχο πείσμα και ετοιμότητα, να σταθούμε αντιμέτωποι και με τον «ιό -ΑΤΤΙΛΑ»,  όπως στεκόμαστε σήμερα κατά του κορωναϊού. Να σταθούμε επιτέλους αντιμέτωποι με τον ΑΤΤΙΛΑ και τις συνέπειες που επέφερε στον τόπο μας και ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΌΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΈΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΔΡΑΙΏΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΆ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΣ.

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

 607 Views