Τα θερμά συγχαρητήριά μας στον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕΕΚ. Τα «λιοντάρια» της ΠΑΕΕΚ  στους πρώτους 3 αγώνες τους στο πρωτάθλημα της Πρώτης Κατηγορίας του Κυπριακού ποδοσφαίρου, απέδειξαν ότι μπορούν να αντικρύσουν στα μάτια την κάθε αντίπαλο ομάδα, ίσος προς ίσο.  Αγωνιζόμενοι για την Κερύνεια και την επιστροφή σε αυτήν, αντλούν δυνάμεις από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τον Άη – Γιώργη. Καλή συνέχεια παιδιά με πίστη και αυτοπεποίθηση.

Την πίστη και αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών έχουμε υποχρέωση και όλοι εμείς οι νόμιμοι πολίτες της κατεχόμενης Επαρχίας μας να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε με τη ζωντανή παρουσία μας στο γήπεδο. Η Τουρκική κατοχή και το βίαιο Εθνικό ξεκαθάρισμά μας από την κατεχόμενη γη μας, μας υποχρέωσε να ζούμε  σκορπισμένοι σε ολόκληρη την  Κύπρο. Γιαυτό όπου και να παίζει κάθε αγωνιστική, η ΠΑΕΕΚ, υπάρχουν εκεί οι Κερυνειώτες οι οποίοι με το ίδιο πείσμα , πίστη και αυτοπεπoίθηση που έδειξαν τα «παιδιά» της ΠΑΕΕΚ, πρέπει να βρισκόμαστε στα γήπεδα  και να στηρίζουμε  το ΠΑΕΕΚ – ΚΕΡΥΝΕΙΑ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

90 λεπτά στο γήπεδο κάθε εβδομάδα θα αποτελεί διάλειμμα από τα προβλήματα της καθημερινότητας, θα φέρνει την Κερύνεια στο νου μας και θα συντηρεί την πίστη και το φρόνημα για επιστροφή. Η συνέχιση της παρουσίας της ΠΑΕΕΚ στην πρώτη κατηγορία θα εξαρτηθεί και από την παρουσία τη δική μας στο γήπεδο.

 409 Views