Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήριά του  στους νέους  της «Πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ και Σολωμού» που ενσυνείδητα ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ και συντηρούν με συνέπεια τη μνήμη των ηρωομαρτύρων  Ισαάκ  και Σολωμού. Τα συγχαρητήριά μας και για τίς  φετινές σας εκδηλώσεις  μνήμης και τιμής. Είμασταν νοερά μαζί σας και αντλούμε από τις κινητοποιήσεις σας ανακούφιση και πίστη ότι ο τόπος μας έχει μέλλον και συνέχεια.

Αποτελείτε αγαπητοί μας νέοι της Πρωτοβουλίας, μέρος μεγάλης αλυσίδας νέων της Κύπρου μας, που σιγά – σιγά παίρνετε τη σκυτάλη από εμάς, για συνέχιση του αντικατοχικού  αγώνα του Κυπριακού Λαού, αγώνα για απελευθέρωση  της πατρίδας μας, κάτι που θα αποτελεί και το πλέον τιμητικό μνημόσυνο όλων των πεσόντων για την ελευθερία  της Κύπρου μας.

Αποτελείτε τη ζωντανή απάντηση  για  όλους εκείνους που καρτερούν να πεθάνουμε όλοι εμείς της πρώτης γενιάς των εκτοπισμένων μας, διότι τότε θεωρούν ότι ανενόχλητοι θα μπορέσουν να παραδώσουν την πατρίδα στον Τούρκο κατακτητή και τα ξένα συμφέροντα  που είναι συνοδοιπόροι του. Λογαριάζουν όμως λάθος και οι ξένοι  Έμποροι των Εθνών, καθώς  και οι ντόπιοι δωσίλογοι, υπηρέτες τους. Γέροι και νέοι μαζί θα συνεχίσουμε το ανέβα στην  ανηφόρα  προς τη λευτεριά  και την άσκηση όλων μας των Δικαιωμάτων.

Καλή λευτεριά.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

 475 Views