ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

ΦΥΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΟΝ,

8.30 μμ, ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΤΡΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ , ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ 48 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ

Συναγωνιστές, Συναγωνίστριες.

Φίλοι και Φίλες,

Σας απευθύνουμε αυτή την ανοιχτή πρόσκληση σε Συναυλία που διοργανώνεται από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια , μαζί  με τους Δήμους Λατσιών και Λακατάμιας, ως αφιέρωμα στα 100 χρόνια της Μικρασιατικής καταστροφής και τα 48 χρόνια από το μαύρο Ιούλιο του 1974.

Μετά τους περιορισμούς λόγω κορονοϊού είναι η πρώτη δημόσια παρουσία μας και σας προσκαλούμε να περάσουμε μαζί μια ωραία βραδιά.

Κοπιάστε να μετρηθούμε, δίδοντας ταυτόχρονα, με την ΑΘΡΟΑ παρουσία μας το μήνυμα παντού ότι, δεν ξεχνιούνται οι αλύτρωτες πατρίδες

ΕΙΣΟΔΟΣ  €10  -παιδια/μαθητες δωρεαν  ( Δεν πρόκειται για εμπορική εκδήλωση. Απαραίτητη η συμβολική χρέωση για κάλυψη μέρους των εξόδων).

Εισιτήρια διατίθενται :    Από τους χορωδούς, από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια τηλ. 99439019 , καθώς και από τα ταμεία των Δήμων Λατσιών και Λακατάμιας στις εργάσιμες ώρες από τη Δευτέρα 4.7.2022..   Επίσης εισιτήρια θα πωλούνται και στο ταμείο του θεάτρου  τη  Δευτέρα 11.7.2022 από η ώρα 4μμ.

 578 Views