Το Εκλογικό Επιτελείο του υποψήφιου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας  Γιώργου Κολοκασίδη προσκαλεί το κοινό στη δημόσια εκδήλωση με θέμα «Προκλήσεις μετά το Ουκρανικό: Κύπρος και Ελλάδα απέναντι στον νέο Ψυχρό Πόλεμο» την Τετάρτη 16 Μαρτίου, ώρα 19:00, στο Cine Studio, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
Στην εκδήλωση θα αναλύσουν τις κρίσιμες εξελίξεις για το Ουκρανικό και τον Ελληνισμό ο Καθηγητής Γεωπολιτικής & Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών Κωνσταντίνος Γρίβας, ο Καθηγητής του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών & Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του ΕΚΠΑ Ιωάννης Θ. Μάζης και ο Επισμηναγός (Ι) ε.α. και υποψήφιος Διδάκτορας ΕΚΠΑ Στέφανος Καραβίδας.

Παρέμβαση στην εκδήλωση θα κάνει ο υποψήφιος Πρόεδρος Γιώργος Κολοκασίδης, ο οποίος θα καταθέσει και τη δική του εισήγηση.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Μάριος Πούλλαδος.

Η Αδούλωτη Κερύνεια  υιοθετεί και υποστηρίζει την εκδήλωση αυτή διότι με αφορμή το Ουκρανικό έχουν συμβεί και κλιμακώνονται γεγονότα Διεθνούς σημασίας και επίδρασης. Ένα ΠΡΟΒΛΗΜΑ  που άμεσα θα επηρεαστεί είναι και το Κυπριακό και γιαυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει να ακούσουμε την αξιολόγηση των εγκρίτων Ελλήνων αναλυτών, Διεθνών Θεμάτων,  οι οποίοι θα καταθέσουν τις απόψεις τους για τις προκλήσεις που θα έχουμε Ελλάδα και Κύπρος να αντιμετωπίσουμε, μετά το Ουκρανικό και τη νέα κατάσταση πραγμάτων που θα διαμορφωθεί.

Γιαυτό καλούμε, κάθε Κύπριο πατριώτη ο οποίος ενδιαφέρεται να ενημερωθεί ώστε  να μπορεί να διαμορφώσει  άποψη και κρίση για το αύριο, να παραστεί στην εκδήλωση.

 723 Views