ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

Το κεφάλαιο ΜΟΕ απετέλεσε Δούρειο Ιππο παγίωσης αρχικά, των κατοχικών δεδομένων, με απώτερο στόχο την αποδοχή τους από τον Κυπριακό Λαό. Αυτό επιβεβαιώνεται από το είδος, τη μορφή και το περιεχόμενο των ΜΟΕ που εξαγγέλλονται σε φάσεις. Ξεκινήσαμε με σειρά φαινομενικά αθώων μέτρων και σταδιακά αυτά διαμορφώνονται να προσφέρουν συνεχώς και μεγαλύτερη βαρύτητα στην υλοποίηση του επιδιωκόμενου στόχου. Απόδειξη αυτής της εκτίμησης είναι και τα τελευταία ΜΟΕ που υλοποιήθηκαν αστραπιαία π.χ. διασύνδεση της κινητής τηλεφωνίας και του ηλεκτρικού δικτύου. Συνέχεια αυτής της σταδιακής αναγνώρισης του παράνομου καθεστώτος με παράλληλη αποδόμιση της Κυπριακής Δημοκρατίας αποτελούν και τα νέα ΜΟΕ που φαίνεται να ετοιμάζει ως νέα υποχώρηση προς την Τουρκία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και αφορούν την ενοποίηση της ασφάλισης της διακίνησης οχημάτων στις ελεύθερες και κατεχόμενες περιοχές. Πρόσθετα, η επαναδραστηριοποίηση των δικοινοτικών Τεχνικών Επιτροπών με επίσημη μάλιστα χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί ακόμη ένα αλμα στη σειρά τετελεσμένων που δημιουργεί η ίδια η Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας πολιτική την οποία ανέχονται και σιωπηρά αφήνουν να εξελίσσεται τα Κόμματα.

Η Κυπριακή Δημοκρατία και οι αξιωματούχοι της μέσα από αυτήν τη διαδικασία εκχωρούν κυριαρχικά της Δικαιώματα προς το παράνομο καθεστώς και δημιουργούν συνειδητά τέτοια τετελεσμένα γεγονότα μή αναστρέψιμα, σε βαθμό που να εξουδετερώνεται η δημοκρατική διαδικασία της υποτιθέμενης άσκησης ελεύθερης βούλισης του Λαού σε δημοψήφισμα. Το Δημοψήφισμα ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ να είχε γίνει προτού υλοποιούνται τετελεσμένα σε βάση μιας λύσης την οποία απορρίπτει ο Λαός.

Η ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΌΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΔΔΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΘΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΩΤΑ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΕΝΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟΥ 2004. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΕΜΜΟ.

 615 Views