6…+1…Λόγοι για τους οποίους ο Νίκος Αναστασιάδης δεν πρέπει να παρει μέρος πολυμερή Διάσκεψη στην οποία δεν προσκαλείται ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας , εκπροσωπών όλους τους Κύπριους Έλληνες, Τούρκους, Αρμένιους, Μαρωνίτες και Λατίνους .

Η Αδούλωτη Κερύνεια προβλέποντας εκτιμώντας ότι η “‘άτυπη”” τάχα Πενταμερής που προωθείται από τους Βρετανούς, είναι μέρος του σχεδίου διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, με ολους τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται, θεωρεί ότι όσοι πιστεύουμε στη συνέχιση της Κυπριακής Δημοκρατίας πρέπει να μιλήσουμε τώρα. Η Κυπριακή Δημοκρατία εκπέμπει σήμα SOS. Η Διάσκεψη δεν πρέπει να γίνει.

Με στόχο την αποτροπή της η Αδούλωτη Κερύνεια απέστειλε σχετικό Υπόμνημα στον κ. Αναστασιάδη απαριθμώντας 6+1 λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να συμμετάσχει σε τέτοια Διάσκεψη και προτείνεται υπαλλακτική πορεία δράσης. Το Υπόμνημα γνωστοποιήθηκε και στους ακόλουθους , από τους οποίους ζητήθηκε να κάμουν την ίδια παρέμβαση προς τον κ. Αναστασιάδη: Πρόεδρο της Βουλής, Υπουργό Εξωτερικών, Αρχηγούς Κοινοβουλευτικών Κομμάτων, Βουλευτές, Δημοτικά και Κοινοτικά Συμβούλια Δήμων και Κοινοτήτων, σε Σωματεία και Οργανώσεις. Μέσω δε της ανάρτησης αυτής επεκτείνουμε το αίτημα και σε Οργανώσεις με τις οποίες δεν έχουμε επικοινωνήσει διαφορετικά καθώς και στην Κοινωνία των πολιτών.

Αναλυτικά οι θέσεις και εισηγήσεις μας στο Υπόμνημα, το οποίο είναι:ΑΚ1202102012021,ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ20210103

 705 Views