Πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας Γρηγορείτε διότι, η Κυπριακή Δημοκρατία και η φυσική ύπαρξη μας κινδυνεύουν άμεσα από τον ακήρυχτο πόλεμο που κλιμακώνουν  εναντίον μας:

  • Η Τουρκία, ως κατακτητής, 37% εδαφών της χώρας μας και η οποία μέσα από σειρά παράνομων πράξεων έχει στήσει ξεχωριστό Κράτος πάνω στην κατεχόμενη γη μας.
  • Η Βρετανία, ως ο ηθικός αυτουργός και νονός  της ΤουρκοΒρετανικής συνωμοσίας, αρχικά  για κατάπνιξη του δίκαιου αιτήματος του Κυπριακού Λαού για αυτοδιάθεση – ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα και στη συνέχεια για διχοτόμηση της Κύπρου,
  • Η Αμερική, ως συνοδοιπόρος της Βρετανίας και της Τουρκίας,
  • Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ως πιόνι των Αμερικανικών συμφερόντων σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού και,
  • Ο ΟΗΕ, ως εργαλείο καθυπόταξης των Λαών στα συμφέροντα των μεγάλων χωρών της Δύσης,

Όλοι αυτοί,  παρόλο ότι ισχυροί και παντοδύναμοι από όλες τις απόψεις, αναγνωρίζουν δύο δεδομένα:

  1.  Ότι ο Κυπριακός Λαός δεν είναι έτοιμος να ξεπουλήσει την Πατρίδα, τα Δίκαια και τα Δικαιώματα του, κάτι το οποίο  δεν εξυπηρετεί τα δικά τους άνομα στρατηγικά και άλλα συμφέροντα.
  2. Ότι  δυστυχώς γιαυτούς, το Διεθνές Δίκαιο, ακόμη  μας προστατεύει ως μικρό Κράτος που είμαστε και δεν μπορούν να μας επιβάλουν τα σχέδιά τους, οι ίδιοι,  δια της βίας. Επιδιώκουν με κάθε τρόπο να τα εγκρίνουμε εμείς.

 Γιαυτό,  καταφεύγουν και στρατολογούν πρόθυμους υπηρέτες τους, μεταξύ των Λαών και τους αξιοποιούν ώστε να εξασφαλίζουν εκ των έσω υποστήριξη για να επιβάλλουν τις επιδιώξεις τους. Σε ότι αφορά το Κυπριακό αυτό έγινε σε διάφορες φάσεις της διαδρομής από το 1955 μέχρι το 1974. Το ίδιο  συνέχισε και μετά το 1974 και κλιμακώνεται σήμερα, που έχουν φέρει τα πράγματα σε σημείο ολοκλήρωσης της συνωμοσίας σε βάρος του Κράτους και του Λαού μας. Τώρα, χρειάζονται τη συναίνεση του Κυπριακού Λαού για να «κλείσουν» το Κυπριακό. Επειδή δε, τη συναίνεση του Κυπριακού Λαού δεν την έχουν, προσπαθούν με δόλο και επικοινωνιακά τεχνάσματα να παρασύρουν και να ξεγελάσουν, επιστρατεύοντας την απαραίτητη πέμπτη φάλαγγα.

Στην Κύπρο, λειτουργούν ως Πέμπτη Φάλαγγα  πολλοί και διάφοροι, που προπαγανδίζουν υπέρ της ΤουρκοΒρετανικής λύσης ΔΔΟ, είτε ενεργούντες αυτόβουλα, είτε υποκινούμενοι από τα ξένα συμφέροντα. Σε ότι αφορά τους υποστηρικτές λύσης ΔΔΟ μας δίδεται το δικαίωμα να θεωρούμε ότι ενεργούν  ως Πέμπτη φάλαγγα που εξυπηρετεί την κατοχή και τα ξένα συμφέροντα, από τη στιγμή που:

  • Ωραιοποιούν   τη λύση ΔΔΟ, χωρίς επιχειρήματα για να δικαιολογούν την «Ωραιότητά» και την αποδοχή της και  αντί τέτοιων επιχειρημάτων δεν λένε ξεκάθαρα τί θέλουν να πουν , προβάλλουν  εκβιαστικά και παραπλανητικά διλήμματα.
  • Μάλιστα παρουσιάζουν τη ΔΔΟ ως λύση η οποία θα τερματίσει την κατοχή και θα απελευθερώνει την Κύπρο και, 
  • Δεν έχουν  το θάρρος να ομολογούν ότι,
  • αποδέχονται τα κατοχικά δεδομένα, ως βάση της λύσης ΔΔΟ
  • είναι έτοιμοι να συμβιβαστούν με αυτά και
  • αποδέχονται  τους όρους του Τούρκου κατακτητή,
  • Να  καταδικασθούμε εμείς οι πρόσφυγες και εκτοπισμένοι, το 30% του πληθυσμού της Κύπρου, σε μόνιμη προσφυγιά, για να μπορεί να εφαρμοστεί η λύση ΔΔΟ.
  • Να στερηθούμε  για πάντα τους τόπους καταγωγής μας, τα σπίτια και τις περιουσίες μας,
  • Να λειτουργήσουν  Κράτος οι Τούρκοι πάνω στις περιουσίες των προσφύγων, με  όλες τις άλλες συνέπειες  που θα έχει αυτό το γεγονός πάνω σε ολόκληρη την Κύπρο, τις οποίες  μπορούμε να απαριθμήσουμε.

Αν είχαν το θάρρος να κάνουν αυτή την ομολογία,  παράλληλα με την υποστήριξη τους στη λύση ΔΔΟ, τότε θα λέγαμε ότι, εκφράζουν άποψη την οποία θα σεβόμασταν και θα συζητούσαμε. Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν εκφράζουν άποψη αλλά δρουν υποστηρικτικά της κλιμακούμενης παράνομης πίεσης να δεχθούμε τη συνθηκολόγηση που ακούει στο όνομα ΔΔΟ.

Γιαυτό, καλούμε το Λαό να μην παρασύρεται από τέτοιους κράχτες οι οποίοι σε συντονισμό με τις ξένες  πρωτοβουλίες σπρώχνουν  για επανέναρξη συνομιλιών, με προδιαγεγραμμένη κατάληξη εναντίον μας και να αποφεύγει να υπογράψει κείμενα τα οποία κυκλοφορούν με καμουφλαρισμένο περιεχόμενο, όπως αυτό των 1Cyprus και δεύτερου με 250 ονόματα τα οποία συστήνουν τάχα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προσέξει στην «Άτυπη Πενταμερή».

 718 Views