ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 2.12.2022

Παρασκευή, 2.12.2022,στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών πραγματοποιήθηκε η πιο πάνω εκδήλωση την οποία οργάνωσαν η ΣΕΥΑΕΚ-ΣΑΚ (Συντονιστική Επιτροπή Υποστήριξης Αγώνα  για Ελεύθερη Κύπρο—Σωματείο Αγώνα Κύπρου).

Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρόεδρος της ΣΕΥΑΕΚ , Δικηγόρος κος Ευάγγελος Κουρής.

Ομιλητές ήταν οι Ιωάννης Σιεκέρσαββας, Πρόεδρος του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια και η Δημοσιογράφος -Ερευνήτρια Φανούλα Αργυρού η οποία κατέθεσε την ομιλία της μέσω SKYPE.

Για ευρύτερη  ολοκληρωμένη ενημέρωση οι δύο ομιλίες επισυνάπτονται.

Την εκδήλωση έκλεισε ο κ. Γεώργιος Κουρούκλης Πρόεδρος του ΣΑΚ, ο οποίος συνοψίζοντας είπε : Μετά από όσα ακούσθηκαν, η ακολουθούμενη πορεία στο Κυπριακό οδηγεί σε καταστροφικές εξελίξεις  και επιβάλλεται το Κυπριακό να επανατοποθετηθεί και να διεξαχθεί αγώνας απελευθέρωσης της κατεχόμενης Κύπρου μας.

 Προσκεκλημένοι οι οποίοι παρέστησαν στην εκδήλωση ήταν:  Γιώργος Συλλούρης -πρόεδρος ΟΚΟΕ,  Αλέξης Κωνσταντίνου – Γενικός Γραμματέας της Ενώσεως Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Κ.Ε.), Κουμάκης Λεωνίδας –  Νομικός, Συγγραφέας, μέλος του Δ.Σ. του ΙΗΑ, Νότης Μαριάς – πρώην Ευρωβουλευτής,  π. Ιωάννης Διώτης –  Θεολόγος, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας,  Αλεξάνδρα και Γεωργία Σάντα (κόρες του Ήρωα Απόστολου Σάντα, που κατέβασε τη ναζιστική σημαία από τη Ακρόπολη),  Σταύρος Καλεντερίδης –  Διεθνολόγος

Οι δύο ομιλίες:ΟΜΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΣΙΕΚΕΡΣΑΒΒΑ

ΟΜΙΛΙΑ ΦΑΝΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

 776 Views