Τετάρτη, 13.3.2019. ωρα 4μμ, στο  ΠΑΒΙΛΛΙΟΝ παρα το ΜΕΤΡΟ και το JUMPO στη Λευκωσία, κοινωνική  συγκέντρωση  εκτοπισμένων απο την κατεχόμενη Επαρχία Κερύνειας.

Η Αδούλωτη Κερύνεια δίδει την ευκαιρία στους Κερυνειώτες απο τους Δήμους και τις Κοινότητες της Επαρχίας να επανασυνδεθούμε σε μια κοινή σύναξη , να μάθουμε απο κοντά τα νέα ο ένας του άλλου και να ξαναμετρηθούμε στην προσφυγιά και να ανανεώσουμε το μήνυμα ότι ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ και συνεχίζουμε να διεκδικούμε την επιστροφή μας στις πατρογονικές εστίες.  Η πρόσκληση απευθύνεται και στους φίλους της Κερύνειας τη συμπαράσταση των οποιων επιζητούμε και εκτιμούμε. Η Κερύνεια όπως και κάθε άλλο κατεχόμενο κομμάτι της Κύπρου  είναι πατρίδα όλων μας, όσο είναι και οι ελεύθερες περιοχές.

Δίδεται η ευκαιρία στους νέους μας  να παρευρεθούν, να μετρηθούν μαζί με εμάς τους παλιούς και να ενώσουν την φωνή τους με τη δική μας σε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Απαίτηση για επιστροφή σε μια ελεύθερη  Επαρχία Κερύνειας, σε μια ελεύθερη Κύπρο. Σταθερή και αμετάθετη πρέπει να είναι αυτή μας η απαίτηση.

 Το εισιτήριο είναι και φέτος €10 το άτομο  και οι λαχνοί €2 ο ένας.  Κρατείστε έγκαιρα την Ημερομηνία και οργανωθείτε ώστε εκείνο το απόγευμα να είστε παρόν με την οικογένεια και φίλους σας. Απαραίτητο να  οργανωθείτε και να δηλώστε τις παρέες σας στα τηλέφωνα, 99377628 και 99439019, για να κρατηθούν τραπεζάκια..

Στο Κερυνειώτικο απόγευμα θα μας τραγουδήσει η χορωδία μας,  θα παίξουμε τόμπολα και θα κληρωθούν πλούσια δώρα.

 475 Views