Στη λύση ΔΔΟ που αποτελούσε και αποτελεί το προπέτασμα καπνού για τον αφελληνισμό, τον εκτουρκισμό και την ισλαμοποίηση ολόκληρης της ελληνικότατης για αιώνες Κύπρου μας είπε, ΟΧΙ,  ο Κυπριακός Λαός  στις 24 Απριλίου 2004..

Το ΟΧΙ, ζει βαθιά στις ψυχές των Κυπρίων  και σήμερα, διότι, ο Κυπριακός Λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι η λύση ΔΔΟ θα αποτελεί το τέλος της Κυπριακής Δημοκρατίας και την αρχή του τέλους του Κυπριακού Ελληνισμού.

Καλούμε  τη σημερινή ηγεσία να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, να σεβαστεί την ετυμηγορία του Κυπριακού Λαού έστω και 19 χρόνια μετά και να τερματίσει την εκστρατεία αλλοίωσης της Λαϊκής βούλησης  που απαιτούν οι Έμποροι των Εθνών, ένοχοι συνοδοιπόροι της Τουρκίας στην εισβολή, την κατοχή και τις διχοτομικές αποσχιστικές ενέργειες της, στην Κύπρο..

Καλούμε τον Κυπριακό Λαό να κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες της συνθηκολόγησης με την κατοχή και να απορρίπτει κάθε προσπάθεια παραπλάνησης μέσα από παραπληροφόρηση που ωραιοποιεί τη διχοτομική λύση ΔΔΟ.

Δεν υπάρχει μέλλον με:

  • νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων, δηλαδή του σημερινού παράνομου καθεστώτος
  • νομιμοποίηση της διχοτόμησης της Κύπρου σε Τουρκική και Ελληνική Ζώνη στη βάση φυλής και θρησκείας. Δηλαδή με νομιμοποίηση ενός ρατσιστικού απαρτχάιντ
  • νομιμοποίηση του Εθνικού ξεκαθαρίσματος των κατεχομένων εδαφών μας με θυματοποίηση του 33% του αυτόχθονος πληθυσμού των κατεχομένων περιοχών.
  • νομιμοποίηση του παράνομου εποικισμού της κατεχόμενης Κύπρου
  • ισλαμοποίηση των κατεχομένων εδαφών μας που ήταν χώρος Χριστιανοσύνης
  • κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και αντικατάσταση της με μια Νέα Κύπρο, ΚΑΘΟΛΟΥ Δημοκρατική, ΚΑΘΟΛΟΥ Ευρωπαϊκή, ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ  του πολιτικά ισότιμου συνέταιρου που προνοεί  η λύση ΔΔΟ, υπό την μόνιμη κηδεμονία της Άγκυρας, της οποίας ο στρατηγικός στόχος είναι ξεκάθαρα η ανάκτηση ολόκληρης της Κύπρου. Να μην ξεχνά κανένας ότι, αυτό το σχέδιο είναι προσυμφωνημένο μεταξύ του Τούρκου κατακτητή μας και  της Βρετανίας από το 1956 και Αμερικής ολίγον αργότερα. Να μην παρασυρόμαστε  που αυτοί, με συνοδοιπόρους σήμερα και τους λοιπούς Ευρωπαίους, μας αγκαλιάζουν ύπουλα με υποσχέσεις ψεύτικες όπως ακριβώς συνέβη και  το 1960  όταν,
  • ωραιοποιούσαν τη Δημοκρατία του 1960 τη στιγμή που γνώριζαν ότι η κολοβή μας Δημοκρατία ήταν μόνο ο ενδιάμεσος σταθμός, για τα όσα άλλα εγκληματικά γεγονότα ακολούθησαν, ώστε να υλοποιηθεί η συνωμοσία διχοτόμησης της Κύπρου με ακόμη μια ενδιάμεση λύση τη ΔΔΟ, καθοδόν προς τον αφελληνισμό της Κύπρου, του αεροπλανοφόρου της Μεσογείου  που ονειρεύονται οι έμποροι που καταδυναστεύουν την ειρήνη, τη Δημοκρατία  και την ευημερία των Εθνών, για χάριν των δικών τους Ηγεμονικών  συμφερόντων.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

 325 Views