ΕΞΗΝΤΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΔΟ

Η Αδούλωτη Κερύνεια τιμά τη σημερινή επέτειο επαναλαμβάνοντας δυνατό  ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΔΟ και ΝΑΙ  στη διεξαγωγή καθαρά αντικατοχικού  αγώνα για απελευθέρωση της Κύπρου με απομάκρυνση όλων ανεξαιρέτως χωρίς όρους και περιορισμούς των Τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων και όλων των παρανόμων Τούρκων και άλλων εποίκων και αποκατάσταση του Δημογραφικού Χαρακτήρα της Κύπρου σε ότι ήταν πριν από το 1974.

1960-2020: 60 Χρόνια Κυπριακής Δημοκρατίας. Γιορτάζουμε η σημερινή γενιά, την επέτειο αυτή, μέσα σε   συνθήκες που απειλούν την ύπαρξη της. Συνθήκες τις οποίες διαμορφώνουν Διεθνείς γεωπολιτικές εξελίξεις τις οποίες, στο βαθμό που επηρεάζουν εμάς και την επιβίωσή μας , καλούμαστε να τις διαχειριστούμε. Η διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας  αποτελεί διακηρυγμένο στόχο των γεωπολιτικών εξελίξεων στην περιοχή μας και καλούμαστε εμείς να δώσουμε την έγκρισή μας. Αυτό προνοεί  η «σύγχρονη δικαιοσύνη». Να υποστούμε εμείς τον εξευτελισμό να συνθηκολογήσουμε και να προσυπογράψουμε την εξαφάνισή μας, τη διαγραφή της ιστορικής Εθνικής μας παρουσίας, αλλά και συνέχειας σε αυτόν τον τόπο. Η δική μας εξαφάνιση και η διαγραφή της ιστορίας μας σε αυτή τη γη πάνε πακέτο με τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σήμερα λοιπόν, είναι ακριβώς η ημέρα που πρέπει να δώσουμε αποφασιστικά την απάντηση ότι η Κυπριακή Δημοκρατία δεν είναι για διάλυση.. Ας αρπάξουμε με σταθερότητα, σε  στιβαρά χέρια την  ασπίδα μας , την Κυπριακή Δημοκρατία και ας βαδίσουμε  μπροστά ως μια Φάλαγγα νεότερων Λακεδαιμονίων  και Μακεδόνων, με ξίφος το σημερινό Δίκαιο, αρνούμενοι τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, κάνοντας αισθητή την παρουσία της  και απαιτώντας την πλήρη αποκατάσταση της ανεξαρτησίας, της  εδαφικής της ακεραιότητας και της κυριαρχίας και άσκησης εξουσίας πάνω σε όλη την επικράτειά της.

Χρειάζεται όμως, η Φάλαγγα διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη ξένη συνωμοσία να είναι συμπαγής. Να μην έχει ρήγματα και αδύνατα σημεία στις γραμμές της, τα οποία δυστυχώς σήμερα υπάρχουν. Είναι αναγνωρίσιμα αυτά τα ρήγματα και τα αδύνατα σημεία.  Είναι όλοι οι θιασώτες λύσης ΔΔΟ οι οποίοι σήμερα θα δηλώνουν πίστη στην Κυπριακή Δημοκρατία, όταν στην ουσία με την αδικαιολόγητη  υποστήριξη στην Τουρκική λύση ΔΔΟ, προωθούν τη διάλυσή της.

Καλούμε λοιπόν σήμερα, ημέρα της Κυπριακής Δημοκρατίας τους θιασώτες της λύσης Ετζεβίτ, Ντενκτάς και ΤΜΤ που ακούει στο όνομα  ΔΔΟ, να  αναλογισθούν τις ευθύνες τους και να συμβάλουν στην ανασύνταξη της συμπαγούς Φάλαγγας που χρειάζεται η Κυπριακή Δημοκρατία για να απαλλαγεί από τον κίνδυνο διάλυσής της και να τα εκατοστήσει.

74

Loading