Μετά από πρόσφατη συνάντησή του με το «μάστρο» του Κυπριακού, τον Ύπατο Αρμοστή της Βρετανίας,  ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ δήλωσε στο μικρόφωνο τηλεοπτικών Σταθμών ότι «κουράστηκε να ακούει τί δεν θέλουμε» και μας κάλεσε να δηλώνουμε τί θέλουμε. Προχώρησε μάλιστα ο Αβέρωφ Νεοφύτου να δηλώσει με στόμφο τα δικά του θέλω, στο Κυπριακό, περιοριζόμενος σε εύηχα  συνθήματα χωρίς να εξηγεί τί είναι αυτό που ακριβώς θέλει.  Αυτό το γεγονός παραπλανεί  και γιαυτό χρήζει αποκρυπτογράφησης την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε για να γνωρίζει ο κόσμος. Επιχειρούμε την αποκρυπτογράφηση, έχοντας υπόψη  σφαιρικά τις διαχρονικές θέσεις Αβέρωφ Νεοφύτου και Συναγερμού στο Κυπριακό και γνωρίζοντας πολύ καλά το περιεχόμενο των μέχρι τώρα συνομιλιών, των συγκλίσεων που πέτυχαν μέχρι τώρα και των κοινών  διακηρύξεων των διαπραγματευομένων «κοινοταρχών» .

Μας δήλωσε λοιπόν ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ότι:

  • Θέλει να απαλλαχτεί   από την τουρκική κατοχή.
  • Θέλει  ν’ απαλλαχτεί από τα κατοχικά στρατεύματα.

Εσκεμμένα δεν εξηγεί ο Αβέρωφ Νεοφύτου πως εννοεί και ευνοεί, την απαλλαγή μας από την κατοχή και τα Τουρκικά στρατεύματα. Δεν εξηγεί τί είναι αυτό που ευνοεί να προηγηθεί  για να γίνουν αυτά που «θέλει».  Έπρεπε και πρέπει να ξεκαθαρίζει ότι εννοεί, να επιβραβεύσουμε την εισβολή και κατοχή με όλα τα δεινά που επεσώρευσε στον τόπο μας και να   νομιμοποιήσουμε  τα παράγωγα της Τουρκικής στρατιωτικής εισβολής και κατοχής του 1974, δηλαδή: 

  • Την κατοχή, εδαφών,
  • Το εθνικό ξεκαθάρισμα των κατεχομένων από όλους εμάς τους πρόσφυγες και εκτοπισμένους,
  • Την εκβιαστική, βίαιη και δόλια μεταφορά με ψευδείς παραστάσεις, των Τουρκοκυπρίων από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα εδάφη μας και,
  • Τον εποικισμό των κατεχομένων εδαφών μας με χιλιάδες Τούρκους έποικους.
  • Την ανακήρυξη των κατεχομένων σε ανεξάρτητο Τουρκικό Κράτος.

Αυτή η επιβράβευση του εισβολέα την οποία προσφέρει ο Αβέρωφ Νεοφύτου,  στο σφαγέα της Κύπρου και του Λαού μας, επιτυγχάνεται με τη λύση ΔΔΟ την οποία υποστηρίζει ο Αβέρωφ Νεοφύτου. Δηλαδή ο Αβέρωφ Νεοφύτου παραχωρεί τη γη μας στον Τούρκο κατακτητή για να λειτουργήσει ξεχωριστό Τουρκικό Κράτος πάνω σε αυτή,  με τέτοιες μάλιστα Συνταγματικές ρυθμίσεις που θα το καθιστά προτεκτοράτο της ίδιας της Τουρκίας.  Άμα γίνει τούτο κύριε Αβέρωφ, τα Τουρκικά στρατεύματα θα έχουν ολοκληρώσει τη δουλειά τους  και θα είναι εύκολο πλέον να αποχωρήσουν. Δεν θα απαλλαγούμε όμως από αυτά διότι θα ευρίσκονται 40 μίλια μακριά για να ανταποκρίνονται σε κάλεσμα για βοήθεια από το Τουρκικό Κράτος, το οποίο ο Αβέρωφ Νεοφύτου και οι άλλοι Διζωνικοί Ηγέτες συνηγορούν να  δημιουργηθεί πλέον επί Κυπριακού εδάφους.

Αυτή η κατάληξη την οποία  θέλει   ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, και κατά συνέπεια και το Κόμμα ΔΗΣΥ του οποίου ηγείται,   δεν  θα  αποτελεί τερματισμό της κατοχής , ούτε απαλλαγή μας από τα Τουρκικά κατοχικά στρατεύματα. Θα αποτελεί πανηγυρική επιβράβευση και νομιμοποίηση της κατοχής και των κατά συρροή εγκλημάτων που διαπράχθηκαν σε βάρος μας. Θα στρώσει κόκκινο χαλί για νέες αιματηρές περιπέτειες σε οχι απομακρυσμένο μέλλον.

Αυτήν την πραγματικότητα πρέπει να την καταλάβουμε και να αποφύγουμε να κληρονομήσουμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας ένα τέτοιο φίδι στον κόρφο τους.

Η κατοχή θα τερματιστεί ΜΟΝΟ με την επιστροφή και επανεγκατάσταση των προσφύγων και εκτοπισμένων πίσω στα κατεχόμενα .

Η ανοχή και η σιωπή του Λαού πρέπει ΤΩΡΑ να τερματιστεί. Η ευκαιρία δίδεται με τις Βουλευτικές εκλογές του Μαϊου.

Η ΨΗΦΟΣ  ΜΑΣ  ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ Κόμματα και υποψηφίους  που θα οδηγήσουν την Κύπρο ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ που προδιαγράφει ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και οι άλλοι Διζωνικοί Ηγέτες.

 792 Views