Σε προηγούμενη ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας έχει εξαγγελθεί η προκήρυξη των Γενικών Συνελεύσεων των Παραρτημάτων του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια και τα Μέλη μπορούν να ενημερωθούν και να ενημερώσουν και παλαιόταρα Μέλη τα οποία μπορεί να μην διαχειρίζονται διαδίκτυο.

Συνεπαρχιώτες και συνεπαρχιώτισσες Μέλη του Σωματείου μας, μέσα στις συνθήκες που εξακολουθούμε να ζούμε πρόσφυγες μακριά από τα σπίτια και τις περιουσίες μας και ιδιαίτερα σήμερα , η συσπείρωση μας  ανεξάρτητα από Κομματικές και ιδεολογικές τοποθετήσεις  αποτελεί βασική προϋπόθεση  του αγώνα μας για πλήρη και χωρίς όρους αποκατάσταση των δικαιωμάτων μας. Γιαυτό καλούμε όλους να παραστούν, ώστε να εκλεγεί ένα νέο Συμβούλιο   ενισχυμένο από μια ευρεία Γενική Συνέλευση για να προωθήσει  τον αγώνα μας για επιστροφή σε μια ελεύθερη Κερύνεια, ισότιμοι πολίτες της Ευρωπαϊκής  Κυπριακής Δημοκρατίας. Μην παρασύρεσθε απο τις οικονομικές δυσκολίες και τις σειρήνες της ηττοπάθειας και  υποταγής  που επικαλούνται τα 47 χρόνια κατοχής και σπρώχνουν να νομιμοποιήσουμε τα κατοχικά δεδομένα ως τη μόνη απομένουσα εφικτή επιλογή. Σκεφτείται ότι χρειάζεται πατρίδα για να μεγαλώσουν και να ζήσουν οι νέοι μας , τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Γιαυτόν ακριβώς το λόγο είναι που δεν πρέπει ο Τούρκος να νομιμοποιηθεί ως νόμιμος ιδιοκτήτης της κατεχόμενης γής μας. Ως ιδιοκτήτης θα μας εξαφανίσει. Ως κατακτητή μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε. Η Αδούλωτη Κερύνεια παραμένει ταγμένη σε αυτόν τον αγώνα και σας καλεί να συσπειρωθείται κάτω απο την υπερκομματική ομπρέλλα της.

Υπενθυμίζουμε ότι το Σωματείο μας είναι Επαρχιακό Σωματείο, το οποίο καλύπτει τους πρόσφυγες από όλη την Επαρχία Κερύνειας. Γιαυτό προτρέπουμε τα μέλη από οποιοδήποτε χωριό της Επαρχίας μας να συμμετάσχουν .

Η δύναμη μας ευρίσκεται στη συσπείρωση μας, ως συνεπαρχιώτες, πρόσφυγες, ανεξάρτητα από την  Κομματική μας ιδιότητα, με ένα αποκλειστικό στόχο κατά νού.  Την επιστροφή μας στις πατρογονικές εστίες, χωρίς όρους και περιορισμούς. Μην περιορίζεσθε στην Κοινοτική σας δραστηριότητα.

Συμμετέχετε και στην Επαρχιακή δραστηριότητα ενισχύοντας  την αλυσίδα που μας ενώνει στον κοινό αγώνα.

Την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, στην κατάθεση των πεπραγμένων του απερχομένου Συμβουλίου θα γίνει εκτενής αναφορά και ενημέρωση , τόσο για το Εθνικό θέμα, αλλά και για τα Προσφυγικά προβλήματα.

.

 385 Views