ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ

ΑΝΟΙΚΤΗ  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια καταγγέλλοντας τη συνεχιζόμενη για 50 χρόνια  Τουρκική κατοχή και τιμώντας  τη δική του  50χρονη αντικατοχική   δράση, εγκαινιάζει το  διαφωτιστικό, αντικατοχικό του πρόγραμμα για το 2024, με την ακόλουθη Ημερίδα:

«Ελληνοκυπριακά εμπράγματα δικαιώματα επί ακινήτων εις τα κατεχόμενα – Ο εγκλωβισμός εις παρανόμους κρίσεις του ΕΔΑΔ άγει εις την καταστροφήν των, η δε προσήλωσις εις την νομιμότητα προϋποτίθεται διά την υπεράσπισίν των».

Χώρος, ημέρα και ώρα της Ημερίδας

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ

( Αγίου Ιωάννου 7, Στρόβολος)

ΣΑΒΒΑΤΟ, 20, ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ  2024

ΩΡΑ 10.30

Ομιλητής

Ο Δικηγόρος παρά τω Αρείω Πάγω,  Χρήστος Παπασωτηρίου

Σκεπτικό και στόχος της Ημερίδας είναι να αναδείξει τη δυνατότητα αντιμετώπισης της λεηλασίας των κατεχομένων περιουσιών μας, με τα Νομικά επιχειρήματα που διαθέτει  το Διεθνές Δίκαιο, επιχειρήματα τα οποία υπαγορεύουν και την πολιτική που μπορεί να ακολουθηθεί για αναχαίτιση της τελευταίας και μοιραίας πλέον,  προέλασης του ΑΤΤΙΛΑ.

Είμαστε βέβαιοι ότι και ο τελευταίος Κύπριος πολίτης, κατανοεί ότι η Τουρκική εισβολή δεν σταμάτησε τον Αύγουστο του  1974, αλλά συνεχίζεται. Συνεχίζεται, αναίμακτα μεν, αλλά η προέλασή της ροκανίζει σταθερά, τόσο Κρατικά κυριαρχικά Δικαιώματα της Δημοκρατίας, όσο και Ανθρώπινα μας Δικαιώματα και Βασικές Ελευθερίες.  Από κατακτητής Κυπριακών εδαφών μας η Τουρκία, μέσα από το ξεπούλημα των κατεχομένων περιουσιών μας μετατρέπεται σε ιδιοκτήτη, με ότι αυτό συνεπάγεται.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΣ 20.1.2024.

Γιαυτό καλούμε ανοιχτά,  κάθε Κύπριο πατριώτη καθώς και τους διαχειριστές του Κυπριακού να παραστούν να ακούσουν, με την ευχή στη συνέχεια όλοι να συμβάλουμε στην προσπάθεια θωράκισης της Δημοκρατίας, διάσωσης των Δικαιωμάτων και τελικά της ύπαρξης μας σε αυτόν τον τόπο.

Loading