Όποτε ανοίξει το στόμα του ο γνήσιος υποψήφιος του ΔΗΣΥ, τα «μαργαριτάρια ρέουν…

Περιοδεύοντας στην Αμμόχωστο ο κ. Αβέρωφ δήλωσε με στόμφο όπως πάντα:

«Δεν θα επιτρέψουμε να ζήσουμε με χαμένη την Αμμόχωστο. Αν χαθεί η Αμμόχωστος θα χαθεί και η Κύπρος και μαζί θα χαθούν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι. Η πατρίδα μας θα γίνει μια τουρκική επαρχία, στην οποία δεν θα έχουν μέλλον ούτε τα παιδιά ούτε τα εγγόνια μας».

Το ότι με τη λύση ΔΔΟ την οποία υποστηρίζει ο Αβέρωφ Νεοφύτου, και τις συγκλίσεις στις οποίες συμφώνησε ήδη, Τουρκοποιούνται  99% τα κατεχόμενα εδάφη μας,  δεν πειράζει τον κ. Νεοφύτου, το επιτρέπει, φτάνει να μην χαθεί η περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου, για να μπορούν, τάχα  έτσι, να έχουν μέλλον τα παιδιά και τα εγγόνια μας!!!.

Αυτό διαλαλεί ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο κόσμος κάνει καλά να έχει τα αυτιά του ανοιχτά.  Αυτά ευνοούν  τα Βρετανικά και άλλα ξένα συμφέροντα να ακούγονται και ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος κατά τα άλλα, στις Προεδρικές εκλογές του 2023, είναι υποψήφιος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ. τους διευκολύνει να τα ακούουν.

Πρόκειται για μια στιγμή ειλικρίνειας που δεν χρειάζεται αποκρυπτογράφηση. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου είναι ξεκάθαρος.

Με αυτόν τον τρόπο καλλιεργείται και η ψευδαίσθηση ότι ο Κυπριακός Λαός θα «μαρανθεί» τόσο πολύ που θα είναι «σύκο» έτοιμο να πέσει στο στόμα του λύκου.  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ. Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΧΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΕΝΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.

Καλούμε το Λαό σε εγρήγορση και έτοιμο να κάμει την ειρηνική δημοκρατική επανάσταση που χρειάζεται ο τόπος μας, με τη ψήφο του στις Προεδρικές εκλογές. Η επιλογή που θα μας οδηγήσει έξω από τα αδιέξοδα της θλιβερής πορείας αποδόμησης της Κυπριακής Δημοκρατίας υπάρχει και ακούει στο όνομα   ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗΣ

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

Loading