ΚΥΠΡΙΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕ

ΓΝΩΡΙΣΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΘΗΚΕ ΤΟ 1974 ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ 48 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  ΚΑΙ ΟΧΙ  «ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ» ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΗΡΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ «ΘΕΛΩ»ΣΟΥ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:

  • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙΣ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΥΛΩΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΒΑΣΗ ΩΣ  ΔΙΕΘΝΕΣ ΘΕΜΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
  • ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2023 ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ. ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ, ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΒΑΡΙΔΙΑ, ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΓΚΡΙΤΟ ΝΟΜΙΚΟ, ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΒΑΣΗ ΩΣ ΘΕΜΑ ΞΕΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ,  ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ, ΩΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ,

  • ΠΙΣΤΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ,
  •  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΕΞΥΠΑΡΧΗΣ   ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ  ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΔΔΟ, ΔΙΟΤΙ:
  • ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΣΟ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΔΔΟ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΣΤΙΕΣ,
  • ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ  ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ,

ΈΚΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΦΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ.

ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΙΟΤΙ, ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΘΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ, ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ  ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΜΕ ΞΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ,ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ .

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΩΣΤΑ.  ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ . ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια

 390 Views