ΑΚΟΥΣΟΝ_ ΑΚΟΥΣΟΝ. Αγκριστηκε ο Ακκιντζί διότι ο Μάϊκ Πομπέο, ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών, κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο στις 12.9.2020, περιορίστηκε να επισκεφθεί μόνο την “Ελληνοκυπριακή Διοίκηση” και όχι την ¨ΤΔΒΚ”. Ο Ακκιντζί μίλησε και πάλιν με το θράσος που του προσδίδει η μεταχείριση του παράνομου καθεστώτος του από τους Ηγέτες μας.

Ο θεός μας δείχνει σημάδια, μας ανοίγει παράθυρα για να δούμε την πραγματικότητα και τους κινδύνους που παραμονεύουν.Καλούμε όλους όσους τρέφουν ακόμη ψευδαισθήσεις , καθώς και όλους τους πρόθυμους υπηρέτες των Τουρκικών και άλλων ξένων συμφερόντων, να πάρουν τα μηνύματα και να συνειδητοποιήσουν με ποιούς έχουμε να κάνουμε.

Να συνειδητοποιήσουν τί θα μας περιμένει αν διαπράξουμε το λάθος να τους διευκολύνουμε με νομιμοποίηση του παράνομου καθεστώτος , νομιμοποιώντας τη γεωγραφική διχοτόμηση της Κύπρου και το βίαιο ρατσιστικό διαχωρισμό του Λαού στη βάση φυλής και θρησκείας.

Να συνειδητοποιήσουν τί μας περιμένει άμα νομιμοποιήσουμε την πολιτική ισότητα της μειοψηφίας του 18% με την συντριπτική πλειοψηφία του 82% και δώσουμε στην πολιτικά ισότιμη μειοψηφία συμμετοχή στη διακυβέρνηση του τόπου με αντιδημοκρατικά βετο στη λειτουργία Διζωνικής Δικοινοτικής Διακυβέρνησης.

Να συνειδητοποιήσουν ότι όλα αυτά τα εξαμβλωτικά διχοτομικά ρατσιστικά “δικαιώματα” θα δοθούν σε εγκάθετους της Άγκυρας και συνεχιστές του έργου της ΤΜΤ.

Χρειαζόμαστε ενα ειρηνικο μέλλον για τα παιδιά μας και γιαυτό πρέπει ΤΩΡΑ να ακολουθήσουμε νέα πορεία ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ και να κοπιάσουμε όσο χρειάζεται για να καταλήξουμε σε σωστά αποτελέσματα. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΛΥΣΗ ΔΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

 641 Views