Προς τα Μέλη του Σωματείου,

Φίλους και Φίλες της Κερύνειας

Αγαπητοί μας σας χαιρετούμε.

Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας για να σας διαβεβαιώσουμε ότι η Αδούλωτη Κερύνεια επαγρυπνεί, παρακολουθεί τις εξελίξεις στο Κυπριακό και παρεμβαίνει κάθε φορά ασκώντας κριτική όπου το θεωρεί αναγκαίο και καταθέτει θέσεις και απόψεις, υποστηρικτικές του πάγιου αιτήματος όλων μας, για επιστροφή και επανεγκατάσταση στις πατρογονικές μας εστίες. Για άμεση ενημέρωση παραπέμπουμε στην Ιστοσελίδα του Σωματείου www.adoulotikerinia.com.cy  όπως και στο facebook.

Μέχρι εκείνη την ποθητή ώρα της επιστροφής η συντήρηση της μνήμης των κατεχομένων εδαφών μας και η δική μας συσπείρωση είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να αντέξουμε στο χρόνο και να πετύχουμε και το σκοπό μας. Επίσης πρέπει με κάθε ευκαιρία  να κλείουμε τα στόματα όλων εκείνων οι οποιοι διαδίδουν ότι δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στα κατεχόμενα. Αυτό το ρόλο εξυπηρετεί το καθιερωμένο μας Κερυνειώτικο απόγευμα το οποίο φέτος έχει προγραμματιστεί για την  ΤΕΤΑΡΤΗ, 14. ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, ΜΕΑΞΥ 5μμ και 7.30μμ. στο ΡΟΓΙΑΛ ΧΩΛ.  ( Το παλιό σινεμά ΡΟΓΙΑΛ, στην οδό Ξάνθης Ξενιέρου, παρα τον κυκλικό κόμβο του ΟΧΙ). Άνετος Δημοτικός χώρος στάθμευσης απέναντι από την αίθουσα.

Αθρόα προσέλευση μας σε τέτοια συνεύρεση συνιστά συσπείρωση, αναπτέρωση ηθικού  και ενίσχυση του αγώνα μας για επιστροφή.  Μεγάλη σημασία παίρνει μια τέτοια συνεύρεση μας, όταν σε αυτή παίρνουν μέρος εκτοπισμένοι από όλα τα χωριά της Επαρχίας. Να μην ξεχνούμε ότι η Αδούλωτη Κερύνεια είναι το Επαρχιακό μας Σωματείο.

Εισιτήριο εισόδου στο Κερυνειώτικο απόγευμα θα είναι φέτος  €5. Θα χρειασθείτε και κέρμα  €2 το κάθε όχημα για να μπείτε στο χώρο στάθμευσης. Θα βρεθούμε , θα μάθουμε τα νέα μας, θα ψυχαγωγηθούμε από τη χορωδία του Σωματείου μας, θα παίξουμε τόμπολα και θα δοκιμάσουμε την τύχη μας σε κλήρωση από πλούσια δώρα.

Δηλώστε έγκαιρα για να κρατηθεί τραπεζάκι για την παρέα σας, στα τηλέφωνα 99439019 και 99377628.

 1,486 Views