Αδέλφια Πρόσφυγες και εκτοπισμένοι της Κυπριακής τραγωδίας,

Συναγωνιστές , συναγωνίστριες, Φίλες και Φίλοι  συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Απολογουμαστε που η Αδούλωτη Κερύνεια έχει απουσιάσει από τον υπολογιστή μας και την τακτική ενημέρωση και αξιολόγηση των πολιτικών εξελίξεων στο Κυπριακό. Η απουσία οφειλόταν σε τεχνικά προβλήματα με τον υπολογιστή μας και σε προσπάθεια αναβάθμισης των συστημάτων μας.

Παρά ταύτα η παρακολούθηση των εξελίξεων ήταν συνεχής και ξεκινώντας από σήμερα, το Σωματείο επανέρχεται  στην ενεργό δράση και θα καταθέσει τις απόψεις του  για όλα τα θέματα που μεσολάβησαν στο διάστημα της απουσίας μας,  τα οποία είναι συνεχώς επίκαιρα  και για τα οποία θα πρέπει να έχουμε πλήρη ενημέρωση  (την οποία μας στερούν οι Κρατούντες)  διότι τα πράγματα οδηγούνται επικίνδυνα σε ατραπούς ανεπιθύμητους.   Οι εξελίξεις, μας ανησυχούν ιδιαίτερα  διότι, το Κυπριακό και η ουσία του, εκφυλίζονται καθημερινά, καταστροφικά,  υπερ των Τουρκιών θέσεων και μάλιστα με εκ των έσω συνδρομή, σε συγχορδία με  τους ξένους κηδεμόνες, των οποίων οι εναγγαλισμοί πρέπει να μας αυξάνουν το βαθμό επαγρύπνησης.

Ξεκινουμε σήμερα, με ανάρτηση που ακολουθεί, με την Ευρωπαϊκή Ένωση, εφόσον μάλιστα φέτος, το 2024, «γιορτάσθηκε»  και η  20χρονη ένταξή μας, κάνοντας σε ανοιχτή επιστολή, το δικό μας απολογισμό  για την Ευρωπαϊκή συνεισφορά στην προσπάθεια λύσης του Κυπριακού ζητήματος.

Ταυτόχρονα σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

  • Παρακαλούμε σημειώστε την αλλαγή του email   του Σωματείου που είναι:   info@adoulotikerinia.com.cy
  • Παρακαλούμε σημειώστε την ιστοσελίδα μας την οποία καλείσθε να παρακολουθείτε τακτικά για πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση:    adoulotikerinia.com.cy

Απο την ιστοσελίδα μας θα μπορειτε μετροφυλλώντας πίσω-πίσω τις αναρτήσεις θα βρείτε αναλυτικές ενημερώσεις για κάθε πτυχή του Κυπριακού. Ακολουθά τε μας στο fasebook και το youtube. Σύντομα θα μας βρίσκετε και στο Instagram και το tik-tok

Από το Σωματείο Αδούλωττη Κερύνεια

Loading