Εν όψει:

 

    1. Του οργιάζοντας παρασκηνίου για επανάληψη του Ελληνοτουρκικού διαλόγου,
    2. Του γεγονότος ότι αναπόσπαστο μέρος του Ελληνοτουρκικού διαλόγου  θα αποτελεί  και το Κυπριακό
    3. Του γεγονότος ότι οι Δυτικοί εχθροί μας, ούτω καλούμενοι σύμμαχοι, επιθυμούν διακαώς να λυθούν οι Ελληνοτουρκικές διαφορές και ιδίως το Κυπριακό, με αποδοχή από μέρους μας του υφιστάμενου ΣΤΑΤΟΥΣ ΚΒΟ το οποίο να μετατρέψουμε σε ΝΤΕ ΓΙΟΥΡΕ, με την ελπίδα ότι θα αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με την Τουρκία.
    4. Και τέλος, ενόψει,  του θλιβερού γεγονότος ότι οι δικοί μας Ηγέτες Κυβερνώντες και μη, είναι συντεταγμένοι και πειθαρχημένοι να υπηρετήσουν την πιο πάνω επιδίωξη των «συμμάχων», ικανοποιώντας τους Τουρκικούς   όρους στο Κυπριακό, με λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας,

πολύ φοβούμεθα ότι πλησιάζει μια νέα θυματοποίηση της Κύπρου και του Λαού μας, με μόνη ανακούφισή μας την πίστη ότι ο Λαός μας ΠΟΤΕ δεν θα επιτρέψει μια νέα τέτοια θυματοποίηση.

Εν μέσω αυτών των ανησυχιών μας το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια  αποδέχθηκε πρόσκληση  του ΕΠΑΜ της Ελλάδος για διαδικτυακή έστω παρέμβασή μας σε ΗΜΕΡΙΔΑ στην Αθήνα με τίτλο:  «ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ».

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την ευκαιρία που μας δόθηκε  να καταθέσουμε τους δικούς μας προβληματισμούς ,ανησυχίες καθώς και τις εισηγήσεις μας, έστω και διαδικτυακά, μέσω SKYPE.

Επισυνάπτεται γραπτώς η παρέμβασή μας για να κυκλοφορήσει.

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

Loading