ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΩΡΑ 7.45μμ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ  ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΚΥΚΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ…

Ιούλιος 2020

46 χρόνια μετά το 1974, δεν αρκεί να θυμούμαστε και να μιλούμε για προδοσίες  και εγκλήματα που έγιναν τότε σε βάρος της χώρας μας, σε βάρος  του Κράτους και του Λαού μας. Δεν αρκεί να καταδικάζουμε τη συνεχιζόμενη Τουρκική κατοχή. 

46 χρόνια μετά, επιβάλλεται να επαναστατούμε  και να ξεσηκωνόμαστε.

46 χρόνια μετά, πρέπει να θυμούμαστε  ότι η απαθής συμπεριφορά μας ως Λαού ,τότε,   επέτρεψε και έθρεψε  την προδοσία που άνοιξε την πόρτα στον Τούρκικο επεκτατισμό, θανάσιμο εχθρό του Ελληνισμού.

46 χρόνια μετά, πρέπει επιτέλους να ορθώσουμε το ανάστημά μας ως Λαός και να βροντοφωνάξουμε :

  • Φτάνει πια ψέματα  και υποκρισίες
  • Φτάνει πια εκδουλεύσεις στον κατακτητή και τα ξένα συμφέροντα
  • Φτάνει πια εξευτελισμούς

46 χρόνια μετά, οδηγούμενοι από την Ιστορία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια μας, πρέπει να δραστηριοποιηθούμε για να θέσουμε τέρμα στη νέα προδοσία που εκκολάπτεται και η οποία στόχο έχει τη νομιμοποίηση της καταστροφής που έφερε η προδοσία του 1974,με λύση ΔΔΟ. Δηλαδή, στόχο έχει να νομιμοποιήσει τη γεωγραφική διχοτόμηση της Κύπρου και το ρατσιστικό φυλετικό διαχωρισμό του Κυπριακού Λαού, σε δύο ξεχωριστές γεωγραφικές ζώνες με όλες τις καταστροφικές συνέπειες που κάτι τέτοιο  θα συνεπάγεται.

Για να φραχθεί ο δρόμος στη νέα αυτή προδοσία που εκκολάπτεται, επιβάλλεται:

  • Να επανατοποθετηθεί το Κυπριακό ως θέμα ξένης στρατιωτικής εισβολής , κατοχής και βάναυσης καταπάτησης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με σωρεία κατά συρροή εγκλημάτων πολέμου που διαπράχθηκαν σε βάρος του Λαού μας και της Ανθρωπότητας.
  • Επανατοποθετούμενο ως τέτοιο   στην ουσία του το Κυπριακό, επιβάλλεται:
  • Να τερματιστεί ο δικοινοτικός διάλογος και να αποσυρθεί ο στόχος για λύση ΔΔΟ.
  • Να αναληφθεί καθαρά αντικατοχικός αγώνας για τερματισμό της κατοχής με απελευθέρωση της Κύπρου
  • Η μεθόδευση του αντικατοχικού αγώνα  να κατευθύνεται από το Διεθνές Δίκαιο όπως αυτό έχει ενσωματωθεί στον Καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ και άλλες Διεθνείς Συμβάσεις.

20 Ιουλίου 2020, ημέρα Δευτέρα , και ώρα 7.45μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μονής Κύκκου στον Αρχάγγελο ας κάνουμε την αρχή της αφύπνισης και κινητοποίησης μας.  Κοπιάστε να κάνουμε μια νέα αρχή για μια νέα προοπτική. ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΣΑΣ  κατά του κορωναϊού

Η αντικατοχική εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Αλληλεγγύη, η οποία στέκει αλληλέγγυά στον καθαρό αντικατοχικό αγώνα που διεξάγουμε.

 476 Views