Συμπατριώτες ,Συμπατριώτισσες, πρόσφυγες/εκτοπισμένοι και μη,

Στον απόηχο των βιωμάτων της 25ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου που γιορτάσαμε μόλις προ ολίγων ημερών και προτού ο Νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας δώσει όπως υπόσχεται,  συνέχεια στην πορεία συνθηκολόγησης με την κατοχή, με νέες  Δικοινοτικές συνομιλίες για λύση ΔΔΟ, σας επαναλαμβάνουμε το ακόλουθο κάλεσμα/προειδοποίηση:

Η Κυπριακή Δημοκρατία κινδυνεύει άμεσα από το ενορχηστρωμένο (στημένο)  παράνομο και ανήθικο «παιγνίδι» για λύση ΔΔΟ. Η πορεία προς ΔΔΟ  πρέπει να ανακοπεί.

Το βάρος αυτής της ευθύνης ατυχώς ή δυστυχώς, πέφτει στους ώμους του Λαού και πρέπει να βρεθεί το κουράγιο να την αναλάβουμε.  Πρέπει να επαγρυπνούμε και μπορούμε με τη δική μας θέληση και με τη βοήθεια του Θεού,  να θριαμβεύσουμε  επι της αδικίας, επι των Τούρκων κατακτητών και επι των υποκριτών συνοδοιπόρων τους, δικών μας και ξένων.

Ας υψώσουμε ο καθένας μας την προσωπική μας σημαία του ξεσηκωμού μας, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ  αρνούμαστε προσωπικά και συλλογικά τις «πραγματικότητες», απορρίπτουμε το συμβιβασμό με την κατοχή , απορρίπτουμε  τη νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων. Αυτή είναι η πρώτη απαραίτητη ενέργειά του καθενός μας η οποία θα θέτει την ενότητα στόχου και θα σφυρηλατήσει  το κοινό μέτωπο νίκης.

Γιαυτό,  συμπατριώτες / συμπατριώτισσες,

  • Αποτάξετε την ηττοπάθεια και την απελπισία που καλλιεργούν οι σημερινοί Φαρισαίοι και υποκριτές, υπηρετούντες έτσι  τον Τούρκο κατακτητή και τα σατανικά ξένα συμφέροντα.
  • Κωφεύσετε στις σειρήνες της υποταγής μας στον αντίχριστο Τούρκο κατακτητή. Το μέλλον που η υποταγή στον κατακτητή, μας επιφυλάσσει, εκτός του ότι το βιώσαμε από το 1974 και μετά, επιβεβαιώνεται καθημερινά από τον ίδιο τον κατακτητή.
  • Μην γίνεσθε βαποράκια του πολιτικού ναρκωτικού ότι,  49 χρόνια μετά το 1974 όλα έχουν χαθεί και ότι δεν υπάρχουν επιλογές, ότι τίποτε δεν γίνεται.
  • Μην παρασύρεσθε από το σατανικό σύνθημα ότι υπάρχει μέλλον με τη νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων και τη νομιμοποίηση της τουρκοποίησης των κατεχομένων εδαφών μας. Προς θεού να μην αφήσουμε μια τέτοια κληρονομιά στα παιδιά μας. Θα είναι συνταγή είτε του αφανισμού, είτε του εξισλαμισμού τους.  Τα παιδιά μας δεν σηκώνουν και δεν θα αντέξουν ένα νέο προπατορικό, δικό μας, αμάρτημα τύπου Αδάμ και Εύας,  οι οποίοι υπέκυψαν στον πειρασμό του διαβόλου.
  • Ας σταματήσουμε να απλώνουμε το χέρι προς το «αμαρτωλό» μήλο (τη ΔΔΟ) συναγωνιζόμενοι ποιος θα το κόψει πρώτος.
  • Ας διδαχθούμε από την ιστορία η οποία χωρίς εξαιρέσεις επαναλαμβάνεται και διδάσκει:
  • ΟΙ Λαοί, μικροί ή μεγάλοι ,  σκλαβώνονταν,  μόνο αφού κάποιοι άνοιγαν   από μέσα την πόρτα σε κατακτητές.
  • Οι Λαοί σκλαβώνονται πάντοτε από κάποιον πολύ πιο ισχυρό Λαό. Πάντοτε όμως οι μικροί και αδύνατοι σκλαβωμένοι , νικούσαν και αποκτούσαν την ελευθερία τους. Θα έλθει και η σειρά μας, φτάνει να μην ενδώσουμε, να μην νομιμοποιήσουμε τη ξένη  κατοχή  και να αντέξουμε τη διαδρομή.
  • Λαοί οι οποίοι ενέδωσαν σε κατακτητή και δεν διεκδίκησαν την ελευθερία τους με την ψευδαίσθηση για ένα καλό αύριο, αφομοιώθηκαν και αφανίσθηκαν.
  • Ας απαιτήσουμε λοιπόν επανατοποθέτηση και αναθεώρηση πολιτικής, στόχου  και στρατηγικής.. Ουσιαστικά  επιβάλλεται να πείσουμε ότι πρέπει να τερματιστεί η  πορεία προς λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΓΗ.

Ότι πιο ανθρώπινο και φυσιολογικό το οποίο κανένας δεν μπορεί να μας αρνείται.

Συμπατριώτες / Συμπατριώτισσες, ενόψει και του επερχόμενου  ΠΑΣΧΑ, ας δώσουμε την υπόσχεση στον εαυτό μας ότι μπορούμε, ενωμένοι σε μια γροθιά, ισότιμοι πολίτες ενός κυρίαρχα ισότιμου Κράτους στη Διεθνή Κοινότητα,  να φέρουμε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ και στην Κύπρο μας.  ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. Έχουμε νέο Πρόεδρο αλλά δυστυχώς  ΟΧΙ  αλλαγή σε ότι αφορά το Κυπριακό. Ας αποφασίσουμε να επιδιώξουμε την αλλαγή που χρειάζεται έστω και τώρα, με πίστη στο Θεό, το Δίκαιο  και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις , δυνατότητες και προοπτικές μας. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια

 1,041 Views