Στη φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου και για ακόμα μια χρονιά η “Αδούλωτη Κερύνεια” διαλαλεί ότι “Η Διζωνική Δεν Είναι Λύση Ευρωπαϊκή”.ελπίζοντας να το εμπεδώσουν όλοι οι υποστηρικτές της.
Φτάνει πλέων ο εμπαιγμός.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ  ΔΙΑΚΗΡΥΤΟΥΜΕ:

Στις 25 Μαρτίου το 1821, το Ελληνικό πνεύμα σηκώθηκε ψηλά πάνω απο τις πραγματικότητες της τότε εποχής, ατσάλωσε τις Ελληνικές ψυχές και απαίτησε

Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΙΑ.

 Αψηφώντας τα μιλιούνια των πασάδων και τις κραυγές της δουλοπρεπούς «λογικής» και της «σωφροσύνης» της εποχής εκείνης το Ελληνικό Πνεύμα οδήγησε τον Ελληνικό Λαό στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, κερδίζοντας θαυμασμό και συμπαράσταση και απο πολλούς ξένους οι οποίοι μέχρι τότε παρέμεναν ψυχροί παρατηρητές της Οθωμανικής καταδυνάστευσης του Ελληνισμού. Όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερα.

Πλούσια και μεστά τα διδάγματα , βαριές και οι υποθήκες.

 Τιμώντας λοιπόν σήμερα την επέτειο, η Αδούλωτη Κερύνεια καλεί τον Κυπριακό Λαό σε αφύπνιση στο πνεύμα του 21. Ας προετοιμάσουμε και ας προετοιμαστούμε και εμείς για τη δική μας 25η Μαρτίου, για απελευθέρωση της ημικατεχόμενης πατρίδας μας και την αποκατάσταση των Κρατικών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας.

Μπορούμε και εμείς, με τη δική μας θέληση και με τη βοήθεια του Θεού,  να θριαμβεύσουμε επι της αδικίας, επι των Τούρκων κατακτητών και επι των υποκριτών συνοδοιπόρων τους, δικών μας και ξένων.

Ας υψώσουμε ο καθένας μας την προσωπική του σημαία του ξεσηκωμού μας,  αρνούμενοι προσωπικά και συλλογικά τις «πραγματικότητες», απορρίπτοντας το συμβιβασμό με την κατοχή που ακούει στο όνομα Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, απορρίπτοντας τη νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων. Αυτή είναι η πρώτη απαραίτητη ενέργειά του καθενός μας η οποία θα φέρει την ενότητα στόχου και θα σφυρηλατήσει  το κοινό μέτωπο νίκης.

ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ , ΤΗ ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΓΗ.

Loading