Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια αποχαιρετά ακόμη ένα βετεράνο, στέλεχος  του Σωματείου για αρκετά χρόνια.  Αγαπητέ, συναγωνιστή,  Ανδρέα, σε αποχαιρετούμε με πόνο ψυχής , θυμούμενοι τους  κοινούς μας αγώνες στο Σωματείο  Αδούλωτη Κερύνεια, ιδιαίτερα τις πρώτες δεκαετίες. Ο Ανδρέας υπήρξε συνεπές και ενεργό  μέλος και μάχιμο στέλεχος του Διοικητικού Συμβουλίου στο οποίο υπηρέτησε ως Ταμίας.  Για χρόνια υπήρξε και  μέλος  της χορωδίας του Σωματείου μας. Αγαπητέ Ανδρέα, μας φεύγεις και εσύ πριν την ευόδωση του αγώνα και επιστροφή μας στη Λάπηθο και κάθε άλλη γωνιά της Επαρχίας μας, της Κερύνειας. Εμείς, που μένουμε πίσω, υποσχόμαστε συνέχιση του αγώνα για απελευθέρωση και επιστροφή  και μαζί μας να μεταφέρουμε όλων των νεκρών μας τα κόκκαλα, για ταφή στην ιερή γη που μας γέννησε.

Στην οικογένεια του αγαπητού Ανδρέα, τη φίλη σύζυγο Ιωάννα, τα παιδιά και τα εγγόνια, διαβιβάζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας.

Η κηδεία θα είναι σήμερα, Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023, ώρα 12.00, στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού και καλούμαστε να παραστούμε και να τον αποχαιρετήσουμε.

Ελαφρύ να είναι και το χώμα που θα σε σκεπάσει. Αιωνία θα είναι η μνήμη σου συναγωνιστή Αντρέα.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

Loading