Συμπατριώτες/συμπατριώτισσες, στην Κύπρο,

Απόδημοι Κύπριοι και Ελλαδίτες αδελφοί,

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Η Αδούλωτη Κερύνεια σας χαιρετά.

Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά, γεροί δυνατοί, για να αντιμετωπίσουμε τόσο τους κινδύνους που απειλούν τον Ελληνισμό από εχθρικούς γείτονες και ξένα συμφέροντα όσο και τον κίνδυνο από την πανδημία.

Να όψεται ο κορωναϊός ο οποίος μας αδρανοποίησε έστω και προσωρινά και γιαυτό χαθήκαμε τον τελευταίο καιρό.   Επιβιώνουμε όμως  και παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και συνεχώς παρεμβαίνουμε με απόψεις , σχόλια και εισηγήσεις. Με τον περιορισμό που επεβλήθει μας δόθηκε η ευκαιρία και ασχοληθήκαμε με τις υποδομές μας.  Έχουμε ανανεώσει την Ιστοσελίδα μας την οποία θα βρείτε στο σύνδεσμο  www.adoulotikerinia.com.cy    Στη σελιδα  ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ,  η τακτική σας ηλεκτρονική ενημέρωση. Το περιεχόμενο στη διάθεσή σας για προώθηση και αξιοποίηση. Σχόλια σας είναι πάντοτε επιζητούμενα  και το σχετικό παράθυρο θα ανοίξει για το σχόλιό σας πατώντας το εικονίδιο του φακού με τον αριθμό δίπλα του, στα αριστερά της φωτογραφίας του κάθε άρθρου.

Οι επερχόμενες εξελίξεις και μάλιστα εν μέσω πανδημίας μας τρομάζουν διότι είναι καθόλα αρνητικές για την Κύπρο και το πρόβλημά μας. Τρομάζουμε ιδιαίτερα από το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι Ηγεσίες των Κομμάτων με ιδιαίτερο ζήλο οι Ηγεσίες του ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, εξακολουθούν πεισματικά να επιμένουν στη συνέχιση του Δικοινοτικού διαλόγου για λύση ΔΔΟ. Τρομάζουμε από την ενορχηστρωμένη προσπάθεια ωραιοποίησης της λύσης ΔΔΟ ως τη μόνη δυνατή λύση και την καλλιεργούμενη ψευδαίσθηση ότι θα φέρει την αποκατάσταση σχέσεων με τους Τουρκοκύπριους και τους Τούρκους έποικους και θα φέρει την ποθούμενη ειρήνη και ευημερία, ενώ οι πραγματικότητες φωνάζουν για το αντίθετο. Μας τρομάζει η εμμονή τους να σύρονται από τη δολοπλόκο Βρετανική Διπλωματία προς τη νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων και τη μονιμοποίηση της διαίρεσης της Κύπρου και του Λαού μας και μάλιστα σε ρατσιστική βάση.  Τόσο η βάση της λύσης που συζητείται, όσο και το περιεχόμενό της ευρίσκονται σε τόσο μεγάλη αντίθεση  με το Διεθνές Δίκαιο, αρχές και αξίες, τις οποίες οι Ηγέτες μας επικαλούνται στις δημόσιες διακηρύξεις τους, γεγονός που μας τρομάζει και ταυτόχρονα μας κάνει να διερωτούμαστε τί στην πραγματικότητα συμβαίνει. Μήπως κάποιοι εκβιάζουν; και με ποιο τρόπο; Μήπως κάποιοι απειλούν; Τα ερωτήματα είναι βασανιστικά και πρέπει να απαντηθούν. Δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή η ηττοπαθής πορεία μυστικοπάθειας, μισόλογων, παραπληροφόρησης, Διαφθοράς, ψιθύρων περί χρηματισμών, συνεχούς διολίσθησης προς τις Τουρκικές θέσεις, σταδιακής αποδόμησης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.λ.π. Διαφάνεια απαιτείται και  στην υπόθεση του Κυπριακού. Σε αυτά τα ερωτήματα και τους Προβληματισμούς ζητά συνεχώς  απαντήσεις, με επιστολές και Υπομνήματα η Αδούλωτη Κερύνεια κάτι που θα διαπιστώσετε   μέσα από τις αναρτήσεις μας στην Ιστοσελίδα του Σωματείου.  www.adoulotikerinia.com.cy  κεφάλαιο ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Πρέπει όλοι να επαγρυπνούμε και να συμβάλουμε ο καθένας, ώστε  να τεθεί τέρμα σε αυτή την απαράδεκτη πορεία που ακολουθείται εδώ και 46 χρόνια, για να αποτρέψουμε  τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας με όλες τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν..

Προφυλάσσεστε από τον κορωναϊό διότι έχουμε αγώνα να διεξάγουμε για την απελευθέρωση της Κύπρου μας.

Loading