Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ

Φεύγοντας από το αεροδρόμιο Λάρνακας  στην αριστερή πλευρά του αυτοκινητόδρομου ο ταξιδιώτης αντίκρυζε για δεκαετίες,(από το 1994),  ταμπέλλα η οποία διατύπωνε την απαίτηση των εκτοπισμένων Λαπηθιωτών, να φύγουν τα Τουρκικά στρατεύματα και οι έποικοι από την Κύπρο. Απαίτηση την οποία έχουμε  όλοι οι εκτοπισμένοι. Απαίτηση την οποία έχει ολόκληρος ο Κυπριακός Λαός.  Και όμως Μάϊο του 2020, εν μέσω της καραντίνας του κορωναϊού, πεμπτοφαλαγγίτες  νυχτοβάτες διέγραψαν με μπογιά από την ταμπέλλα , την καθολική απαίτηση του Λαού μας «Να φύγουν τα Τουρκικά στρατεύματα και οι έποικοι από την Κύπρο».

Καταδικάζουμε έντονα  την προβοκατόρικη αυτή πράξη και καλούμε το Κράτος να την καταδικάσει, να διερευνήσει την υπόθεση και να φέρει ενώπιον της Δικαιοσύνης τους προβοκάτορες.

Καλούμε τους εκτοπισμένους μας να ευρίσκονται σε εγρήγορση, για  να μην επιτρέψουμε σε προβοκάτορες υπηρέτες των Τούρκων, να εκβιάσουν το ξεπούλημα των κατεχομένων μας εδαφών και αποκλεισμό της επιστροφής μας. Με πίστη στο Δίκαιο να συνεχίσουμε τον αγώνα για επιστροφή. 

Loading