Διαβάζουμε σήμερα, 18.9.2022, συνέντευξη του Πανίκκου Παπανικολάου «στρατηγού» του επιτελείου  του Υποψηφίου Ανδρέα Μαυρογιάννη, στο δημοσιογράφο Φρίξο Δαλίτη , στην οποία σημειώνει ότι «ΜΟΝΟ ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είναι υποψηφιότητα αλλαγής για να φέρει την αλλαγή την οποία η Κοινωνία ζητά».

Τα προβλήματα στον τόπο μας είναι πάρα πολλά και χρόνια και πράγματι χρειάζεται αλλαγή στη διακυβέρνηση του τόπου για να διορθωθούν.  Κατ΄εμάς τους πρόσφυγες και εκτοπισμένους ένα είναι το βασικότερο από όλα τα Προβλήματα για το οποίο απαιτείται αλλαγή. Αυτό είναι το Κυπριακό και η διεφθαρμένη διαχείριση που γίνεται στο πρόβλημα εδώ και 40 τόσα χρόνια. Με αλλαγή στη διαχείριση του Κυπριακού θα διορθωθούν και τα υπόλοιπα προβλήματα.

Αποκαλούμε δε τη διαχείριση του Κυπριακού διεφθαρμένη. διότι αποτελεί διαχείριση καθ΄ υπόδειξη και κατά παραγγελία της Βρετανικής Διπλωματίας η οποία εξυπηρετεί πλήρως τις Τουρκικές διεκδικήσεις και τα δικά της ξένα συμφέροντα.  Η πειθαρχημένη προσήλωση σε ξένους σχεδιασμούς εχθρικούς προς τα δίκαια του Κυπριακού Λαού και πρώτιστα εμάς των προσφύγων και εκτοπισθέντων,  αποτελούν πηγή ανάπτυξης της διαφθοράς σε πολλά επίπεδα.

Γιαυτό, υποψήφιος με πρόγραμμα σε ότι αφορά το Κυπριακό, τη νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων, για  δημιουργία Τουρκικού Κράτους πάνω στην κατεχόμενη γη μας με λύση ΔΔΟ, όπως τον Ανδρέα Μαυρογιάννη και τους άλλους Διζωνικούς υποψηφίους   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΛΛΑΓΗΣ.  ΑΠΛΑ ΠΡΟΚΡΙΤΑΙ ΓΙΑ  ΜΑΝΩΛΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, όπως ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ,   ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΟΙΩΣ, και με την ίδια διαχείριση του Κυπριακού θα κρατήσει την  Κύπρο  όμηρο των Τουρκικών  διεκδικήσεων και των ξένων συμφερόντων.

Ο Λαός μας ρωτήθηκε για τη λύση που δεν θέλει το 2004 και απάντησε Δημοκρατικά κάτι που κάθε υποψήφιος και μάλιστα Προεδρικός, έπρεπε να σέβεται. Ο Λαός είπε ΟΧΙ σε λύση ΔΔΟ. Από τότε δεν ξαναρωτήθηκε  για να πει διαφορετικά και από τότε παράνομα κρατείται όμηρος μιας διαχείρισης του Κυπριακού που εκφυλίζει την ουσία του Κυπριακού. Αυτό και μόνο το γεγονός αποτελεί στοιχείο διαφθοράς και ευνοεί ανάπτυξη της διαφθοράς και σε άλλα  επίπεδα. Η γενική αυτή εξάπλωση της διαφθοράς ευνοείται από τους ξένους διότι πλήττει το φρόνημα και  διευκολύνει τη συνθηκολόγηση και του Λαού, με τους όρους του κατακτητή.

Ένας είναι κύριε Παπανικολάου ο υποψήφιος καθαρής αλλαγής  την οποία θέλει η Κοινωνία, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗΣ. Ελπίζουμε η Κοινωνία των πολιτών να ξεφύγει από τα δεσμά της ξένης και Κομματικής χειραγώγησης και ελεύθερα σκεπτόμενη να κατεβεί στην κάλπη και να διεκδικήσει το κόψιμο των παράνομων δεσμών που πλήττουν τη Δημοκρατία.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια

 412 Views