ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ

Kαλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της Αδούλωτης Κερύνειας

Καλωσορίσατε στην Ιστοσελίδα των εκτοπισμένων και προσφύγων από την Επαρχία Κερύνειας. Των θυμάτων της μεγαλύτερης σε αναλογία, Εθνικής κάθαρσης /γενοκτονιας που έγινε στο κατώφλι της Ευρώπης στο τέλος του 20ου αιώνα, τον Ιούλιο του  1974.

Αδούλωτοι, παραμένουμε ριζωμένοι στη Γή που μας Γέννησε και θα αγωνιζόμαστε μέχρι την απελευθέρωση της Κύπρου από την Τουρκική κατοχή και επιστροφή στις πατρογονικές εστίες, να ξαναζωντανέψουμε τα χωριά και τις πόλεις μας. Επιστροφη για εμάς σημαίνει αποκατάσταση των Δήμων και των Κοινοτήτων μας. Να λειτουργήσουν τα σχολεία στην κάθε πόλη και Κοινότητα, Δημοτικά, Λύκεια και Γυμνάσια. Να ξαναλειτουργήσουν οι εκκλησίες μας με τον παπά του χωριού και της πόλης, να επαναδραστηριοποιηθεί η Επισκοπή μας, η Μητροπολιτική Περιφέρεια Κερύνειας..

Τα θύματα της Τουρκικής θηρειοδίας του 1974, διακυρήττουν:
Ποτέ δεν θα εγκαταλείψουμε τη γήν την πατρική και ποτέ δεν θα νομιμοποιήσουμε την κατοχή της από τον ξένο εισβολέα. Κάθε προσπάθεια επιβολής λύσης η οποία να νομιμοποιεί τα κατοχικά δεδομένα και να απεμπολεί τα Ανθρώπινα Δικαιώματά μας θα είναι άκυρη, διότι, θα είναι αντίθετη με το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, τον Καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ και την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ως θύματα εθνικού ξεκαθαρίσματος/γενοκτονίας  δικαιούμαστε και απαιτούμε απελευθέρωση της κατεχόμενης πατρίδας μας με την αποχώρηση όλων των Τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων και όλων των Τούρκων εποίκων και των παραγώγων τους, αποκατάσταση της εξουσίας και κυριαρχίας της νόμιμης Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας και την πλήρη αποκατάσταση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όλων των προσφύγων με την επιστροφή και των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων, Λατίνων , Μαρωνιτών και άλλων στα σπίτια και τις περιουσίες τους. Να ξαναλειτουργήσουν οι κατεχόμενες πόλεις και Κοινότητές μας , τα σχολεία και οι Εκκλησιές μας , με τον δάσκαλο και τον παπά, να ξαναγίνουμε αφέντες στο βιός και τις περιουσίες μας.

Καλωσορίσατε στην Ιστοσελίδα μας. Αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να ενημερωθείτε για την υπόθεση της βαναυσότερης περίπτωσης παραβίασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , μετά την σύσταση του Οργανισμού του Ο.Η.Ε. όπως τον γνωρίζουμε σήμερα και της υπογραφής της Οικουμενικήξς διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο. Υποτίθετα και οι δύο πράξεις έγιναν για να προστατευθούν τα μικρά Κράτη από τους δυνατούς και να διαφυλαχθούν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Βιασθείτε, διότι, διεθνείς δολοπλοκίες πιέζουν για λύση του Κυπριακού με στόχο τη νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων σε βάρος των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των θυμάτων της Τουρκικής εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής.Στην περίπτωση που θα επιτύχουν , θα δημιουργηθεί ακόμη ένα επικίνδυνο προηγούμενο για την Ανθρωπότητα.

Πολίτες του Κόσμου. Ελάτε μαζί μας και ενώστε τη φωνή σας στον αγώνα μας για δικαίωση, Μην ξεχνάτε . Το δικό μας πρόβλημα σήμερα δυνατόν να είναι οποιουδήποτε άλλου αύριο. Διαβάστε την Ιστοσελίδα μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα ταχθείτε με τον αγώνα του δικαίου. Μαζί μας. 

 535 Views