Κάποιοι, προβάλλουν ψευδώς ότι η Κύπρος είναι δύο κομμάτια: βόρεια Κύπρος και νότια Κύπρος και παρουσιάζουν  τους εαυτούς τους ως τους μεγάλους υπέρμαχους ένωσης των δύο κομματιών, σε μια Κύπρο.

Κάτω από το καμουφλάζ της γενικότητας και αοριστίας, αποκρύβουν ότι  προπαγανδίζουν:

  • υπέρ της νομιμοποίησης των δεδομένων που δημιούργησε η Τουρκική εισβολή και κατοχή επί του εδάφους
  • υπέρ της Τουρκικής λύσης ΔΔΟ
  • υπέρ της διχοτόμησης της Κύπρου σε δύο γεωγραφικές ζώνες. Η ομπρέλα Ομοσπονδίας την οποία δέχονται ο Πρόεδρος, οι Διζωνικοί Ηγέτες  και οι «1 CYPRUS» σε ένα Δικοινοτικό Κράτος, δεν «επανενώνει». Απλά θα ρυθμίζει με συμφωνία τη μόνιμη (και νόμιμη, αν γίνει το λάθος και εγκριθεί τέτοιο τερατούργημα) γεωγραφική διχοτόμηση της Κύπρου σε δύο Κράτη και στο τέλος και δύο Λαών, σε φυλετική και θρησκευτική βάση. Επίσης η ομπρέλα της τάχατες Ομοσπονδίας θα αποτελέσει και τη γέφυρα άλωσης ολόκληρης της Κύπρου και παράδοσης της στην Τουρκία και το Ισλάμ.
  • υπέρ του διαχωρισμού του πληθυσμού της Κύπρου στη βάση φυλής και θρησκείας. Οθωμανοί Ισλαμιστές στη μια ζώνη  και Χριστιανοί στην άλλη
  • υπέρ της διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας
  • υπέρ της νομιμοποίησης του εθνικού  ξεκαθαρίσματος εμάς των προσφύγων, από τις κατεχόμενες περιοχές και της μόνιμης προσφυγοποίησης  μας,
  • υπέρ της νομιμοποίησης του μαζικού εποικισμού των κατεχομένων εδαφών μας
  • υπέρ της νομιμοποίησης του σφετερισμού των δικών μας σπιτιών και περιουσιών,

ΑΙΣΧΟΣ,ΑΙΣΧΟΣ,ΑΙΣΧΟΣ, όταν μάλιστα η προπαγάνδα αυτής της μορφής γίνεται από  ανθρώπους  στους οποίους οι Κύπριοι πολίτες είχαν κάποτε εμπιστευτεί και τη Διοίκηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, δίδοντας όρκους για σεβασμό και διαφύλαξή της.

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

Η Κύπρος ήταν πάντα και είναι και σήμερα ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ, με 37% του εδάφους της να είναι κατεχόμενο από την επιδρομική Τουρκία.

Την παρανομία της κατοχής  και της βεβύλωσης των κατεχομένων εδαφών , των Ιερών και των οσίων μας, έχουμε χρέος να αγωνισθούμε για να την ανατρέψουμε ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.

Καλούμε τον Κυπριακό Λαό να απομονώσει αυτούς τους  κράχτες, συνοδοιπόρους του Τούρκου κατακτητή και της  Βρετανίας, που προπαγανδίζουν υπέρ των αποτελεσμάτων  της Τουρκικής κατοχής, τα οποία είναι αντίθετα  με τα Δίκαια και τα συμφέροντα του Κυπριακού Λαού στο σύνολό του,.

 Καλούμε τον Κυπριακό Λαό να τους απομονώσει και να αποτρέψει την επιχειρούμενη Εθνική Προδοσία.

Loading