ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ

Για να γραφτείτε μέλος συμπληρώστε, υπογράψτε και στείλτε το έντυπο στο Σωματείο , είτε ταχυδρομικά , είτε με φαξ, είτε με e-mail.

Μετά την εξέταση της αίτησης σας το Διοικητικό Συμβούλιο θα σας ενημερώσει γραπτώς. Στη συνέχεια θα ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας και θα σας ζητηθεί να καταβάλετε το δικαίωμα Εγγραφής το οποίο ανέρχεται στα 2 ευρώ και την ετήσια συνδρομή για το έτος στο οποίο έγινε η εγγραφή και η οποία σήμερα είναι 8 ευρώ.

Ενθαρρύνεται τα παιδιά και εγγόνια σας , φίλους και γνωστούς να ενισχύσουν την Αδούλωτη Κερύνεια. Σας υπενθυμίζουμε ότι η Αδούλωτη Κερύνεια είναι Επαρχιακό Σωματείο, δηλαδή μέλη του, σύμφωνα με το Καταστατικό, πρέπει να είναι Πρόσφυγες από την Επαρχία της Κερύνειας και όχι μόνο από την πόλη όπως αρκετοί νομίζουν. Η εγγραφή μέλους είναι ατομική και όχι οικογενειακή.

Πρόσφυγες από άλλες περιοχές , ή και μη πρόσφυγες μπορούν να εγγραφούν στο Σωματείο μας ως ΑΡΡΩΓΑ μέλη , τα οποία όπως καθορίζει το Καταστατικό μπορούν να συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες των μελών εκτός από του να εκλέγουν και να εκλέγονται σε διαδικασίες Γενικών Συνελεύσεων και ψηφοφοριών για λήψη αποφάσεων των Οργάνων του Σωματείου.

Για να κατεβάσετε έντυπο την οποία πρέπει να συμπληρώσετε για την ολοκλήρωση της εγγραφής παρακαλώ πατήστε εδώ.

Loading