Συμπατριώτες /Συμπατριώτισσες,

Κερυνειώτες / Κερυνειώτισσες, 

Φίλοι και φίλες,

Με την ευκαιρία του Νέου Χρόνου, το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια σας απευθύνει θερμόν αγωνιστικό χαιρετισμό  με την ευχή για Καλή Χρονιά και Καλή Λευτεριά.  Μπαίνουμε στο Νέο Χρόνο  με σοβαρό προβληματισμό αλλά και αισιοδοξία. Τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι πολλά αλλά θα αντεπεξέλθουμε. Είναι μέσα στο «πετσί» μας. Σε ότι αφορά το Κυπριακό η γενική διαπίστωση για την οποία προειδοποιούμε και καλούμε σε εγρήγορση είναι ότι, κλιμακώνεται σενάριο κλεισίματος του Κυπριακού διότι αυτό απαιτούν τα ξένα συμφέροντα τα οποία δοκιμάζονται ποικιλοτρόπως στην περιοχή μας.  Προετοιμάζεται θυσία της Κύπρου στο βωμό συμφερόντων και εξευμενισμού, τάχα συμμάχων, οι οποίοι προσεταιρίζονται με λυκοφιλία τους Ηγέτες μας  χαμηλών αντιστάσεων.  Πρώτο θύμα στο βωμό αυτό, προοριζόμαστε  εμείς οι πρόσφυγες και εκτοπισμένοι, ιδιαίτερα οι Κερυνειώτες,  στους οποίους οι Ηγέτες μας όχι μόνο έχουν γυρίσει την πλάτη, αλλά επιμένουν να μας εμπαίζουν με κάθε λογής ψέματα περί λύσης στη βάση του Διεθνούς Δικαίου και του Ευρωπαϊκού Κεκτημένου, στα πλάισια της οποίας όλοι τάχα  θα δικαιωθούμε και θα ζήσουμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα.  Δεύτερο θύμα στο βωμό των συμφερόντων προορίζεται να είναι  ο Κυπριακός Ελληνισμός γενικά, ο οποίος αν δεν αντιδράσει έγκαιρα θα εξασφαλίσει μέσα απο τους «αγώνες» της φιλοδιζωνικής Ηγεσίας μας,  ημερομηνία λήξης, φέσι στο κεφάλι  και το κοράνι για προσκέφαλο. Αυτά είναι που θέλουν και επιδιώκουν  και ξένοι και δικοί συνοδοιπόροι. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο διότι εμείς ο Λαός, άλλα είναι που θέλουμε.  ΟΥΤΕ ΦΕΣΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΡΑΝΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΗΝΥΣΟΥΜΕ. ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ  ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ , ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.

Εδώ σε αυτά τα χώματα γράφτηκαν σελίδες λαμπρής Ελληνικής Ιστορίας και παράδοσης  πάνω στις οποίες θα στηθεί για άλλη μια φορά η εξουδετέρωση των σχεδιασμών αφελληνισμού της Κύπρου.  Αυτή  είναι η ιστορικά προδιαγεγραμμένη πορεία και αποστολή μας ώς Έλληνες σε αυτή την εσχατιά και πρέπει , θα , την φέρουμε σε πέρας.  Το χρωστούμε στην Ιστορία μας , στα παιδιά και τα εγγόνια μας.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΥΠΟΨΥΧΟΥΜΕ,  ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΣ  ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΔΙΖΩΝΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ,  ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ,  ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ 15.10.2018.

ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ  ΟΜΩΣ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ.

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ  ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ , ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ Φίλοι , σκληρες είναι οι στιγμές,  και στα  στα χέρια μας είναι το μέλλον.

Loading