Σε δήλωσή του ο Υπουργός Εσωτερικών, σε σχέση με την πώληση ξενοδοχείων στο  Βαρώσι,  δήλωσε ότι,  το Υπουργείο του δεν νομιμοποιείται  να εμπλακεί εφόσον δεν έχουν κατατεθεί έγγραφα αγοραπωλησίας κοντά του. Πολιτική «Πόντιου Πιλάτου» με την οποία υπονομεύεται  η ουσία του Κυπριακού και κατά συνέπεια ο αγώνας που πρέπει να γίνεται για αποκατάσταση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας.

Με μεγάλη μας απογοήτευση και συνάμα οργή ακούμε τέτοιες δηλώσεις, με τις οποίες οι εκπρόσωποι διαδοχικών Κυβερνήσεων μας, νίπτουν  τα χείρας τους για ένα θέμα τόσο σοβαρό και επικίνδυνο για το Δημόσιο Συμφέρον του τόπου, το οποίο δεν νομιμοποιούνται να παραμερίζουν με τόση ευκολία.

Θυμίζουμε και στους σημερινούς Κυβερνώντες ότι έχουν αναλάβει να  είναι θεματοφύλακες  του Συντάγματος, της υπόστασης και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.  Η πώληση κατεχομένων περιουσιών  είτε στην Τουρκία, είτε σε Τούρκους επιχειρηματίες ενόσω έχουμε Τουρκική κατοχή, είναι παράνομη και έτσι πρέπει το επίσημο Κράτος να μεταχειρίζεται το θέμα. Όλες οι πωλήσεις είναι παράνομες είτε γίνονται μέσω της παράνομης Επιτροπής περιουσιών, είτε, με προσωπικές διευθετήσεις και το Κράτος, πρώτον πρέπει να σταματήσει να επιτρέπει να γίνονται και δεύτερον να καταστήσει παράνομες όλες τις πράξεις που ήδη έγιναν.

Από το  Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια

 247 Views